Samen met je collega’s, relaties of managementteam deelnemen aan een buiten event op maat? Wij zorgen voor een unieke setting en invulling. We vinden de mooiste locatie midden in de natuur, brengen de beste lokale leveranciers bijeen en houden regie op het totaalconcept. Maar alles begint met een kennismaking en een kop koffie. Speciale wensen? Iets wat onmogelijk lijkt? Wij durven het aan!

WAT DOET BUITEN BEREIK?

Vanuit de gedachte dat onthaasten en je opnieuw laten inspireren het beste kan midden in de natuur, in de buitenlucht, bedenken wij onze concepten. In nauwe samenwerking met onder andere Staatsbosbeheer brengen wij onze gasten aan tafel voor sjieke lunches, diners en zakelijke bijeenkomsten.

Iedere aanpak is origineel, stoer en authentiek tegelijkertijd. Verrassend is de combinatie van een stijlvolle ambiance op een verborgen plek, met een chef kok die ter plekke het diner bereidt. Een luxe safarigevoel, maar dan in Nederland.

Een zakelijk event of incentive combineren met een goed doel kan heel goed samengaan. Wij geven je een bijzondere inkijk in een organisatie waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Een unieke ervaring met een maatschappelijke betekenis.

Impressies

Ieder concept begint met een idee, een wens vanuit de klant. Wij denken mee, vullen aan en laten onze creativiteit erop los. Ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van leveranciers maakt alles mede mogelijk, maar wij houden de touwtjes strak in handen. Een paar sfeerbeelden laten we graag zien.

Previous slide
Next slide