OVER ONS

Iets nieuws bedenken voor de standaard zakelijke events maar wel de kwaliteit bewaken die onze doelgroep zo gewend is, daar ligt de uitdaging. Gasten mee naar buiten nemen doet wat met iedereen. Er ontstaat ècht contact en een informele sfeer die op kantoor of binnen in een ruimte niet hetzelfde is. Juist dàt bewerkstelligen vinden wij het leukste wat er is!

Jacqueline Buiten Bereik

Jacqueline

Jacqueline is oprichtster en sinds 12 jaar eigenaar van Buiten Bereik. Met haar opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag en ervaring als eigenaar van een Country House Hotel in Zuid-Afrika, zit gastvrijheid en dienstverlening in haar genen. Het luxe safarigevoel, maar dan in Nederland, is waar Buiten Bereik haar oorsprong aan heeft ontleend.

Marjon

Marjon versterkt Buiten Bereik.
Opgegroeid in de Achterhoek is haar liefde voor buiten ontstaan en ook het besef dat ‘doe maar gewoon’ niet zo bij haar past.
Een baan als marketeer bij een grote multinational en vele inspirerende reizen naar het verre Afrika geven haar een oneindige bron van inspiratie voor Buiten-Bereik.

Marjon Buiten Bereik

CONTACT

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij de organisatie van je corporate event? We komen graag in contact voor een vrijblijvende kennismaking en brainstormsessie.