ONZE CONCEPTEN

Buiten Bereik staat voor iets wat je niet kunt kopen maar wel beleven en ervaren. Je relaties op een bijzondere manier verrassen en tegelijkertijd geen concessies doen aan kwaliteit. Alle concepten zijn maatwerk en de uitvoering is doordacht en verzorgd tot in de details.

Hier volgen voorbeelden van onze concepten:

Walking wild diner

Wild wandelen – wild spotten – wild dineren.

Midden in de bossen van de Veluwe, ver weg van de bewoonde wereld, staat temidden van oude bomen, een verweerde Eikelhut. Verlicht door fakkels, vuurkorven en honderden kaarsen. De Eikelhut is omgebouwd, ingericht en gedecoreerd voor het Walking Wild Diner. Uniek, uitermate sfeervol en buiten de gebaande paden. Catering in ’t wild op het hoogste niveau. De ontvangst, de sfeer, het decor, alles tot in de details uitgewerkt.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Concept Buiten Bereik

Verbinden – verdiepen – verwonderen.

Samen met je relaties of collega’s deelnemen aan een event wat ertoe doet. Wij nemen je mee naar een organisatie waar je zelf niet zomaar binnen komt. Denk bijvoorbeeld aan de KNRM of de Korps Commando Troepen. Je krijgt een unieke kijk in de keuken en hoort verhalen die ècht ergens over gaan. We laten je alles ervaren en tegelijkertijd steun je met dit concept de Stichtingen die erachter schuilgaan.

Corporate Game Drive

It takes a team to win the game!

Het nieuwe werken vraagt ook om een nieuwe aanpak van de bestaande Hei-sessie. Twee dagen lang met je team erop uit en de natuur in. Samen sturen, Nederland ontdekken in een Landrover en overnachten in de daktent. Buiten de gebaande paden rijden stimuleert ‘out of the box’ denken en tot nieuwe inzichten komen. Kampvuur maken, samen sparren en slapen onder de sterrenhemel.

Previous slide
Next slide